Η χρήση των συγκεκριμένων σκευασμάτων είναι ακίνδυνη, χωρίς παρενέργειες. Περιέχουν φυσικές πρώτες ύλες και τα φυτικά στοιχεία τα οποία λειτουργούν ως συνένζυμα που βελτιώνουν τις επιμέρους δράσεις και εμποδίζουν την υπερδοσολόγηση (δηλαδή ο οργανισμός απορροφά τόση ποσότητα όση χρειάζεται και την υπόλοιπη την αποβάλλει). Συνδυάζονται με άλλες θεραπείες και φάρμακα, βελτιώνοντας την αποδοτικότητά τους και μειώνοντας τις παρενέργειές τους. Επίσης ενισχύουν την αντίσταση και την άμυνα του οργανισμού αυξάνοντας τη δυνατότητα για ανάρρωση από επεμβάσεις ή βαριές θεραπείες.

Επειδή όλες οι ουσίες λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, τα σκευάσματα είναι καλό να λαμβάνονται για χρονική διάρκεια μεγαλύτερη του τριμήνου έως και εξαμήνου. Δεδομένου ότι ο κυτταρικός πληθυσμός του ανθρώπου ανανεώνεται κάθε τρεις μήνες, οι νέοι κυτταρικοί πληθυσμοί μεγαλώνουν με την ευεργετική επίδραση των ουσιών και έτσι δεν υφίστανται την επιβάρυνση της προηγούμενης κατάστασης του οργανισμού. Επίσης, με τον τρόπο αυτό μειώνονται τα ελλείμματα σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και ένζυμα. Παράλληλα βελτιώνεται ο μεταβολισμός, η ενεργειακή απόδοση και η αντιοξειδωτική ικανότητα του κυττάρου με αποτέλεσμα την ομαλοποίηση των λειτουργιών και των οργάνων του σώματος.

Η δοσολογία, οι συνδυασμοί που χρησιμοποιούνται και η αποτελεσματικότητα των ουσιών, εξετάζονται με διαφορετικές μεθόδους κλινικής μικροσκοπίας για την δράση τους σε ανθρώπινα κύτταρα. Παράλληλα και αφού πραγματοποιηθούν μακρόχρονες κλινικές δοκιμές, λαμβάνουν άδεια κυκλοφορίας από τους ελεγκτικούς οργανισμούς. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται υφίστανται διπλούς ελέγχους καταλληλότητας, οι οποίοι διενεργούνται από ανεξάρτητους ελεγκτικούς φορείς.

Τα σκευάσματα της metapharm® έχουν τις πλέον σύγχρονες άδειες κυκλοφορίας προσαρμοσμένες στις πρόσφατες αλλαγές στην νομοθεσία της Ε.Ε. περί συμπληρωμάτων διατροφής και διατροφικών φαρμάκων. Η συμμόρφωση των συνθέσεων στις προδιαγραφές για τη χρήση φυτικών ουσιών και μικροδιατροφικών στοιχείων εγγυώνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των συνθέσεων των σκευασμάτων για χρήση σε ιατρικούς σκοπούς.

error: Content is protected !!